Noutati


Program Guvernamental STUDENT INVEST - Prezentare FRC

21/11/2023 15:02:18

Fondul Roman de Contragarantare SA (FRC) si Universitatea din Craiova organizeaza miercuri 22.11.2023 ora 12.00 in Aula „Mihai I al României” o prezentare a celui mai nou program guvernamental de finantare pentru studenti STUDENT  INVEST, cu ocazia lansarii regionale a programelor guvernamentale de finantare pentru tineri StudentInvest si FamilyStart.
 
FRC este o institutie financiara specializata, mandatata de Ministerul Finantelor sa indeplineasca rolul de agent al statului in procesul de implementare a mai multor programe guvernamentale de finantare, atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru beneficiari individuali. Universitatea din Craiova sprijina initiativa si se raliaza demersului de informare & comunicare in randul studentilor, cadrelor didactice si personalului propriu, deschizand participarea mai larga la eveniment pentru comunitatile interesate din Municipiul Craiova.

In acest context, ne face o deosebita placere sa va transmitem anexat invitatia de participare la acest eveniment deosebit care, prin prezentarea facilitatilor si prin sesiunea de intrebari ai raspunsuri (Q&A), va permite tuturor participantilor sa cunoasca facilitatile unice de finantare existente in acest moment pentru tineri, studenti si familii, deopotriva.

Programele sunt rodul muncii unor tineri economisti din echipa de specialisti FRC care au generat o solutie si in Romania – similar cu alte tari - pentru finantarea responsabila a generatiei actuale si doreste sa-si implineasca planurile de formare profesionala si personala.

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa completati formularul urmator https://forms.gle/SUX1nDixSuxWgWU6A



Va multumim si va asteptam!

Universitatea din Craiova & Fondul Roman de Contragarantare SA