Noutati


Atelierul de Educatie Franco Jobs

22/05/2023 19:11:00

Universitatea din Craiova va invita sa participati la Atelierul de Educatie Franco Jobs care va avea loc in data de 29 mai 2023, in intervalul orar 14.00-15.00, in Aula Mihai I din sediul central, str. A.I. Cuza, nr.13, Craiova.
Organizatorul evenimentului este Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania (CCIFER) alaturi de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).
Atelierul de Educatie “Franco Jobs” face parte dintr-o serie de evenimente similare care au drept tinta facilitarea insertiei profesionale a tinerilor care isi doresc sa dezvolte o cariera intr-un domeniu sau altul. In acest scop, CCIFER-ACROM a lansat Ghidul de Stagii cu tripla adresabilitate: student, universitate si companie, care aduce claritate asupra a ceea ce semnifica insertia profesionala pentru un tanar, prin descoperirea unui potential loc de munca.
Pentru mai multe informatii, care pot reprezenta baza dialogului dumneavoastra cu organizatorii Atelierului de Educatie “Franco Jobs”, va rugam sa accesati link-ul https://www.franco-jobs.com/
Va asteptam cu interes!