Noutati


Proiectul Master Your Digital Future

07/07/2022 13:44:08

Comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor a Camerei Deputatilor, informeaza cu privire la concursul lansat in cadrul proiectului Master Your Digital Future. 
"Master Your Digital Future" este un proiect prin care studentii facultatilor din zona IT&C sunt incurajati sa participe la un proces de consultare, care sa evidentieze viziunea, prioritatile si aspiratiile pentru un viitor digitalizat.
Concret, studentii au ocazia de a propune modificari ale legislatiei in vigoare, astfel incat sistemul educational sa devina mai relevant pentru industria IT&C si pentru job-urile viitorului. Cele mai relevante propuneri vor fi premiate cu internshipuri la companii de top din Romania. 
Totodata, initiatorii propunerilor castigatoare vor fi invitati sa isi sustina ideile in cadrul unui eveniment de pe parcursul Conferintei Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, ce va avea loc in perioada 26 septembrie - 14 decembrie.
Studentii pot trimite propunerile lor pe platforma dedicata proiectului:

https://www.yourdigitalfuture.ro/)
In cadrul acestei noi etape de comunicare a proiectului, studentii sunt incurajati sa trimita propunerile lor de modificari ale unui act normativ in vigoare, pana la sfarsitul lunii iulie 2022, pe platforma dedicata acestui proiect: www.yourdigitalfuture.ro)