Noutati


Open4Tech - Ce inseamna sa creezi un produs software comercial in 2015

16/10/2015 12:09:12

Departamentul de Informatica din cadrul Facultatii de Stiinte impreuna cu compania CAPHYON Ltd, va invita la Open4Tech – Ce inseamna sa creezi un produs software comercial in 2015, prezentare desfasurata in cadrul seriei de evenimente Open4Tech – Open for technology. Sunt invitati sa participe studenti, profesori si oricine este interesat.

    Loc de desfasurare: Departamentul Informatica, Sala 363;
    Data: Marti, 20 octombrie 2015, ora 12:00.

Infiintata in 2002 de doi absolventi ai Universitatii din Craiova, Caphyon este focusata exclusiv pe creerea propriilor produse software, promovarea si vanzarea lor. Compania are peste 30,000 de utilizatori în 171 de tari, aproximativ 50% dintre acestia aflându-se în Statele Unite, 20% în UK, 10% în Germania, Franta, Italia.

Unele produse din portofoliul companiei:

    Advanced Web Ranking – aplicatie care ajuta la masurarea si îmbunatatirea eforturilor de marketing online, de la o pozitionare mai buna în rezultatele din motoarele de cautare si pâna la identificarea surselor de venit si determinarea profitabilitatii investitiilor.
    Advanced Installer – produs ce permite companiilor care creeaza aplicatii software sa la împacheteze si sa le distribuie pe platforma Windows.
    LeadConverter – o aplicatie web puternica, orientata spre a creste veniturile unui site prin realizarea de oferte personalizate pentru diferite segmente de vizitatori.