Noutati


Internship Guvernul Romaniei

23/04/2015 09:18:09

Guvernul României a lansat primul program de Internship platit din istoria Executivului, http://internship.gov.ro, adresat studentilor si tinerilor absolventi cu vârsta de pâna la 25 de ani.

In cele doua editii precedente, peste 180 tineri au avut oportunitatea de a se alatura pentru doua luni Executivului, lucrând atât la sediul central al Guvernului, cât si în toate ministerele.

În 2015, alti 300 de studenti si tineri absolventi au oportunitatea sa faca parte din administratia centrala, în 77 de institutii centrale (inclusiv la Palatul Victoria si în toate ministerele) timp de doua luni, sa-si valideze reusitele academice, sa capete experienta practica si chiar sa contribuie la eficientizarea aparatului administrativ prin aportul lor de idei, initiative si cunostinte actualizate. Ca o noutate fata de anii anteriori, tinerii admisi vor beneficia de o bursa lunara (450 RON) menita sa contribuie la costurile de acomodare.


Înscrierile se fac online prin intermediul paginii oficiale http://internship.gov.ro/. Termenul-limita pentru transmiterea candidaturii este 31 mai 2015.